" Маленькі герої Великої Війни"

2014-05-07

/Files/images/vechornits/i (1).jpg

7 травня у стінах Христинівської районної бібліотеки для дітей , з нагоди наступаючого свята - Дня Перемоги , був проведений урок мужності - " Маленькі герої Великої Війни", які "Боролися з дорослими поряд".

Читачі 4-го класу Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 разом із класним керівником Макушок Ларисою Ерастівною вшанували пам`ять дітей-героїв, які у страшні роки разом з дорослими, брали участь у війні.

Зустріч із дітьми проходила на фоні мелодій та пісень років Велиикої Вітчизняної війни. Для перегляду, школярам було запропоновано дві презентаціїї: " Священна війна", та " Діти-герої", з яких вони дізнались імена юних розвідників, зв'язківців, підривників та сміливих дітей, які взялись за зброю. Школярі -читачі, розглядаючи фото юних борців за Батьківщину, слухали історії про героїчні подвиги.

Горднича Галина Зіновіївна-бібліотекар відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів провела бібліографічний огляд літератури на військову тематику, яку, по завершенню заходу, діти із задоволенням взяли додому для кращого вивчення.

Було приємним те, що діти дійсно перейнялись подіями Великої Вітчизняної Війни та замислились над трагедією та подвигами нашого народу

/Files/images/vechornits/P5070111.JPG

/Files/images/vechornits/P5070112.JPG/Files/images/vechornits/P5070114.JPG

/Files/images/vechornits/P5070118.JPG/Files/images/vechornits/P5070127.JPG/Files/images/vechornits/P5070130.JPG/Files/images/vechornits/P5070132.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.